Кошик
127 відгуків
Другий рівень
+380 (93) 205-17-84
Кошик
влево
  • Камера для термічного паковання 50х40х20 см Термоусадкова камера ТК-24 Камера термоусадки, фото 3
  • Камера для термічного паковання 50х40х20 см Термоусадкова камера ТК-24 Камера термоусадки, фото 4
  • Камера для термічного паковання 50х40х20 см Термоусадкова камера ТК-24 Камера термоусадки, фото 5
вправо
Камера для термічного паковання 50х40х20 см Термоусадкова камера ТК-24 Камера термоусадки

Камера для термічного паковання 50х40х20 см Термоусадкова камера ТК-24 Камера термоусадки

  • Готово до відправки
  • Код: 0959

18 499 ₴

+380 (93) 205-17-84
Отдел продаж
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Камера для термічного паковання 50х40х20 см Термоусадкова камера ТК-24 Камера термоусадки
Камера для термічного паковання 50х40х20 см Термоусадкова камера ТК-24 Камера термоусадкиГотово до відправки
18 499 ₴
+380 (93) 205-17-84
Отдел продаж
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Машина для термопаковання ТК-24

Камера для термічного паковання ТК-24 українського виробництва призначена для пакування різної продукції в термоусадкову плівку (переважно ПВХ), для транспортування продукції та подальшого захисту від вологи та пилу.

ВСІ ТОВАРИ    УМОВИ ПРОДАЖУ   Відгуки про нас  


Відео — Паковання в термоусадну плівку

 

Робочий процес на термопаковальному тунелі ТК-24:

  • заздалегідь прогрійте камеру до потрібної температури;
  • виставте режим запаювання;
  • відкрийте кришку, помістіть продукт, обгорнутий плівкою, у камеру та закрийте кришку;
  • спостерігайте процес усадки через спеціальне вікно;
  • підніміть кришку, витягніть готову упаковку та повторіть операцію.

Камера підходить для пакування різних предметів і харчових продуктів. Температура нагрівання регулюється й досягає максимуму 150 °C.
Час зсідання плівки становить у середньому 2-3 секунди, що підходить для великої кількості харчових продуктів, як-от сири, м'ясо та кондитерські вироби.

Для пакування в термоусадну плівку також потрібен запайник. Можна використовувати наприклад підлоговий імпульсний запайник. Можна використовувати  компактний настільний запайник з одним швом, який можна буде розмістити поруч на  столі та докупити рулонотримач. Також є настільні кутові зайчикиз двома швами під 90 градусів. Під час запаювання в напіврукав плівки може одним проходом формувати 2 сторони пакета. Водночас продукт набагато легший у нього, ніж у повноцінний рукав. З таким запайником, як і з термокамерою, рулонотримач для плівки та поличка йде вже в комплекті. 

 

Характеристики:

Модель: ТК-24;
Живлення, В,Гц: 220,50;
Потужність, Вт: 1500;
Час робочого циклу, сек: 5-8;
Спосіб запаювання шва: імпульсне нагрівання;
Матеріал плівки: ПВХ (переважно, тому що t° 80-120 °C запаювання, або ПФ-120-130 °C);
Максимальна температура в термокамері, °C: 150;
Час прогрівання термоусадкової камери, хв: 15.
Зовнішні розміри встановлення, ДхШхВ, мм: 700 х 650 х 350;
Внутрішні розміри термокамери, ДхШхВ, мм: 500 х 400 х 200;
Продуктивність, паковань/год: до 240;
Вес, кг: 35;
Виробник: ABC Tech, Украина.

Комплектація Термоусадкова камера ТК-24, бічна полиця та тримач для плівки.

ТЕХПІДТРИМКА    КОНТАКТИ   БЛОГ  

Основні
ВиробникABC Tech
Країна виробникУкраїна
МодельТК-24
Потужність, кВт1,5
Час робочого циклу, сек5-8
Способ пайки шваІмпульсне нагрівання
Внутрішні розміри камери (Д * Ш * В), мм500 мм х 400 мм х 200
Зовнішні розміри встановлення, ДхШхВ, мм700 х 650 х 350
Продуктивність, паковань/годдо 240
Вага, кг35
  • Ціна: 18 499 ₴